adverties

SLIPS MED LOGO

Adverties designer og leverer firma slips og tørklæder med logo.

Slips

og

tørklæder

med firmalogo

i samme design

DESIGNFORSLAG -

Slips og Tørklæder med logo,


Hvordan skal et firmaslips eller et tørklæde med logo se ud?

Det er faktisk et godt spøgsmål, for der er jo ikke 2 firmaer der er ens, og formålet er ofte forskelligt. Du kan bruge slips og tørklæder med logo til en uniform. Buschaufører, Piloter Kabinepersonale og mange andre personalegrupper, har brug for et design med genkendelighed, hvor andre virksomheder findet et design, der udspringer fra logo eller firmaets logofarver mere anvendeligt, måske som en fin gave til forretningsforbindelser.

Skal vi laver et gratis forslagt til dig?

FAKTISK KAN DU FÅ ALT TILBEHØR MED LOGO

Adverties designer og leverer bælter, skulderstropper, slipseklemme og mange andre uniformsdele.

Hvad er specialdesign og private label produktion?

 

Specialdesign og private label er udtryk for slips og tørklæder der er produceret med dit eget logo, eller i dit eget brand.

Slips og tørklæder med eget logo design er et fantastisk produkt der viser dit firmas image, enten som en reklamegave eller som en del af en uniform.


Det er vigtigt at du får den rigtige vejledning, når du skal vælge kvalitet.

Først og fremmest er det vigtigt at vide hvilket formål slips og tørklæder skal opfylde. Skal du bruge dit firmaslips og logotørklæde, er det oplagt at vælge ne lækker silkekvalitet. Vælg mellem trykt eller vævet stof, afhængig af ønsket til design og budget.


Slips og tørklæder med logo i polyester eller silke til firmaer og foreninger kan produceres som trykte eller vævede metervarer, og her taler vi om mere slidstærke kvaliteter til uniformer.


Mulighederne er mange, og vi skal nok hjælpe dig med at vælge rigtigt!


Kontakt os hvis du skal bruge slips med eget logo til profilbeklædning, slips med eget logo etiket på bagsiden af slipset, slips til arbejde og firmatøj, slips i dit eget design, hvor dit logo er en del af mønstret.

Sammen med slipset er det naturligt at se på den øvrige firmabeklædning. Er der kvinder der skal med på messe, eller bruge firmatøj, så kan vi tilbyde samme løsning i tørklæder.

Det kunne være:
Tørklæder med eget logo, tørklæder med eget logo på etiketten i kanten af tørklædet eller tørklæder i eget logo design.


Minimumsproduktion er 100 stk. pr. model, men skulle dette være for meget, kan vi mod et mindre tillæg producere 50 stk pr. model.


Vil du have et oplæg på slips med logo og firmatørklæder til din virksomhed, så udfyld kontaktformularen, og vedhæft dit logo. Du modtager et oplæg og tilbud i løbet af kort tid.
Læs mere om desigoplæg og skitser her.

Har du et brand eller produkt som du vil sælge til forhandlere af reklamegaver og firmatøj?


Vi er altid åbne for nye ideer og muligheder. Gennem mange år i branchen har vi opbygget en kundedatabase der rummer alle interessante forhandlere af reklamegaver, firmagaver og firmatøj.

MESSER 2020


Vi udstiller på de messer vore kunder besøger.


Alle brands:

MyvendoFair

d. 4. og 5. marts 2020.

Odense Congress Center





Kontakt os!


LOGObrands

Skovstien 3

8800 Viborg

Danmark


Email: logobrands@logobrands.dk


+45 8663 8777

+45 4018 2529


Copyright. All Rights Reserved