Om os

HVEM

ER VI

LOGObrands med års erfaring

Tilbage i 1991, startede jeg ADVERTIES, som er specialiseret i design og produktion af firmaslips, uniformsslips, slips og tørklæder til reklamegaver og tørklæder med logo. På mange opgaver har vi været tilkoblet som sparingspartner i udviklingen af hele koncepter, indenfor firmatøj og erhvervsbeklædning. Vi har løbende har vi udvidet vores produkt linje, så vi på de fleste områder kan levere alle produkter der indgår i koncepter og totalløsninger indenfor uniformer, firmatøj med logo eller erhvervsbeklædning i helt eget design.

Vi ser en stor fordel i at vores forhandlere, kan samle flere af deres opgaver hos os, især fordi der som regel skal firmalogo på de forskellige reklameprodukter, t-shirts, skjorter, jakker og løbetøj.

 

VORES BRANDS

MYVENDOFAIR promotion branchens messe

Det har altid haft min interesse at skabe et forum, hvor forhandlere og leverandører af promotion produkter, kunne mødes. Med baggrund i andre messearrangementer, var det derfor naturligt at styrke samarbejdet mellem forhandlere og producenter, ved at etablere en ny promotionmesse i Danmark.

Promotionmessen MYVENDOFAIR i Odense fik en fantastisk start i marts 2017 og beviste sin berettigelse som mødested for forhandlere og leverandører af firmagaver, reklamegaver og firmatøj. Nu er forberedelserne til Myvendofair #3 i 2019, godt i gang og vi inviterer alle skandinaviske forhandlere fra reklame- / firmagave branchen.


Hvem besøger MyvendoFair?

ProfilMessen i Odense er 100% koncentreret omkring firmagaver, firmatøj, promotionartikler og lignende, så modsat de andre brugskunst/gavemesser i Danmark, er der ingen ”støj” men kun målrettede besøgende, som alle er forhandlere af promotion artikler, reklamegaver og firmatøj. I 2017 havde vi besøg af lidt over 600 top motiverede forhandlere af reklamegaver, promotion og firmatøj.


Hvem udstiller på MyvendoFair?

Producenter, grossister og agenter der leverer produkter der kan brande en virksomhed.

I 2018 deltog 91 virksomheder på 93 stande. Udstilleren kom fra Sverige, Tyskland, Polen, Frankrig, Belgien, Portugal, Grækenland og Danmark, og i 2020 kan vi præsentere SKANDINAVIENS STØRSTE PROMOTIONMESSE med ca 130 udstillere.

MyvendoFair er en lukket fagmesse, hvor forhandlere og producenter af promotion produkter mødes.

Har du et brand eller produkt som du vil sælge til forhandlere af reklamegaver og firmatøj?


Vi er altid åbne for nye ideer og muligheder. Gennem mange år i branchen har vi opbygget en kundedatabase der rummer alle interessante forhandlere af reklamegaver, firmagaver og firmatøj.

MESSER 2020


Vi udstiller på de messer vore kunder besøger.


Alle brands:

MyvendoFair

d. 4. og 5. marts 2020.

Odense Congress Center

Kontakt os!


LOGObrands

Skovstien 3

8800 Viborg

Danmark


Email: logobrands@logobrands.dk


+45 8663 8777

+45 4018 2529


Copyright. All Rights Reserved