HVEM

ER VI

LOGObrands med års erfaring

Det hele startede i 1991, med firmaet ADVERTIES, som er specialiseret i design og produktion af firmaslips, uniformsslips, slips og tørklæder til reklamegaver og tørklæder med logo. På mange opgaver har vi været tilkoblet som sparingspartner i udviklingen af hele koncepter, indenfor firmatøj og erhvervsbeklædning. Vi har løbende udvidet vores produkt sortiment, så vi på de fleste områder kan levere alle produkter der indgår i koncepter og totalløsninger indenfor uniformer, firmatøj med logo eller erhvervsbeklædning i helt eget design.

Vi ser en stor fordel i at vores forhandlere, kan samle flere af deres opgaver hos os, især fordi der som regel skal firmalogo på de forskellige reklameprodukter, t-shirts, skjorter, jakker og løbetøj.

 

VORES BRANDS

MYVENDOFAIR promotion branchens messe

Det har altid haft min interesse at skabe et forum, hvor forhandlere og leverandører af promotion produkter, kunne mødes. Med baggrund i andre messearrangementer, var det derfor naturligt at styrke samarbejdet mellem forhandlere og producenter, ved at etablere en ny promotionmesse i Danmark.

Promotionmessen MYVENDOFAIR i Odense fik en fantastisk start i marts 2017 og beviste sin berettigelse som mødested for forhandlere og leverandører af firmagaver, reklamegaver og firmatøj.


Hvem besøger MyvendoFair?

ProfilMessen i Odense er 100% koncentreret omkring firmagaver, firmatøj, promotionartikler og lignende, så modsat de andre brugskunst/gavemesser i Danmark, er der ingen ”støj” men kun målrettede besøgende, som alle er forhandlere af promotion artikler, reklamegaver og firmatøj.


Hvem udstiller på MyvendoFair?

Producenter, grossister og agenter der leverer produkter der kan brande en virksomhed.

Udstillerene kommer fra Sverige, Tyskland, Polen, Frankrig, Belgien, Portugal, Grækenland og Danmark, og hvert år i uge 10, præsenterer vi SKANDINAVIENS STØRSTE PROMOTIONMESSE i Odense Congress Center.

MyvendoFair er en lukket fagmesse, hvor forhandlere og producenter af promotion produkter mødes.